Το μπάσκετ είναι παιχνίδι με… φαντασία κι ο Ρούντι διαθέτει (vid)

Το μπάσκετ είναι παιχνίδι με… φαντασία κι ο Ρούντι διαθέτει (vid)

Τι χρειάζεται για να παίξεις μπάσκετ; Μπασκέτα, μπάλα, στεφάνι, παρκέ, καλάθι, αντίπαλος; Τίποτα απ’ όλα αυτά, δείτε τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Είναι από τις κορυφαίες μπασκετικές φιγούρες της Ευρώπης, ου μην και του πλανήτη. Παίκτης που έχει βγάλει εκατομμύρια, βάζοντας χιλιάδες καλάθια. Κι όμως, ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι υποχρεωμένος να μείνει σπίτι, όπως κάθε… θνητός, ειδικά στην Ισπανία, στην οποία αυτό το διάστημα υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει μπάσκετ, ακόμα και… χωρίς μπάλα!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ της Ρεάλ πήρε τις κάλτσες του, στήριξε με κατάλληλο τρόπο το καπέλο του στη βιβλιοθήκη κι άρχισε να παίζει στο δικό του αυτοσχέδιο γήπεδο. Για να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθειά του, ο γιος του επιχειρούσε να τον σταματήσει, επιστρατεύοντας και… βοήθεια. Όταν, όμως, είσαι σκόρερ δεν σταματάς πουθενά.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Ρούντι τα βάζει από παντού. Και η φράση «έβαλε τις κάλτσες του» έπαψε να έχει… αλληγορική σημασία, έγινε πραγματικότητα. Τις έβαλε, δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα. Τώρα, δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι η σύζυγός του απολαμβάνει εξίσου το παιχνίδι με τις κάλτσες, πλην όμως δεν έχει παρεμβατική συμπεριφορά στο βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ