Σφαιρόπουλος: «Μαζί θα τον κερδίσουμε» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Μαζί θα τον κερδίσουμε» (vid)

Το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού για τον κορωνοϊό,με τον κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ να ζητάει από τον κόσμο να δείξει πειθαρχία και να μείνει σπίτι.

Ο κόσμος είναι αναγκασμένος, για το καλό του, να μείνει σπίτι του. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει πανικό σε όλους, όμως αυτές τις μέρες όλοι με συναίσθημα ευθύνης πρέπει να προσέξουμε εμάς και τους τριγύρω μας.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο μήνυμά του μέσω των social media της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Έλληνα τεχνικό να ζητάει από όλους να καθίσουν σπίτι και να προσέχουν.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονωϊό, όλες οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο αντίπαλο και πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και να παραμείνουμε σπίτια μας. Απολαύστε τις στιγμές με τις οικογένειές σας. Μείνετε σπίτι. Προστατεύστε τους εαυτούς σας. Προστατεύστε τους άλλους γύρω σας. Είναι πολύ σημαντικό. Μείνετε σπίτι» τόνισε ο Σφαιρόπουλος μέσω του twitter της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ