Βούισιτς: «Αλλάζουν τα δεδομένα, δεν υπάρχει απόφαση για τις πληρωμές» (vid)

Βούισιτς: «Αλλάζουν τα δεδομένα, δεν υπάρχει απόφαση για τις πληρωμές» (vid)

Ο GM της ομάδας από το 2013 και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης μίλησε για τους ξένους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τα προβλήματα της Ευρωλίγκας αυτήν την στιγμή με τον κορωνοϊό.

Συνέντευξη σε Μέσο του Ισραήλ προχώρησε ο Νίκολα Βούισιτς, με τον Γενικό Διευθυντή της Μακάμπι να μιλάει για τα υπάρχουσα δεδομένα στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα ερωτώμενος για το αν οι παίκτες και οι προπονητές θα πληρωθούν στο ακέραιο είπε: «Σε καταστάσεις όπως και αυτή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι. Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη απόφαση, μέχρι να γνωρίζουμε και όλες τις εξελίξεις.

Όλοι συζητάμε. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όλες οι ομάδες και λίγκες συζητούν εσωτερικά, προσπαθώντας να βρουν λύσεις. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Μιλάμε για κάτι που μπορεί να αλλάξει ακόμα και μέσα σε μία ώρα. Είμαστε επίσης ομάδα Ευρωλίγκας, δηλαδή παίζουμε με ομάδες από άλλες 10 χώρες, καθεμία έχει τη δική της κατάσταση».

Ο GM της ομάδας από το 2013 και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης μίλησε επίσης και για τους ξένους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, επιβεβαιώνοντας πως ο Σκότι Ουίλμπεκιν (όπως και ο Έλληνας κόουτς), έμεινε στο Τελ Αβίβ.

”Μερικοί παίκτες έφυγαν, μερικοί έμειναν. Τους δώσαμε την επιλογή να μείνουν, να αισθάνονται καλύτερα με ό,τι και αν διαλέξουν. Κάποιοι ήθελαν να πάνε στις οικογένειές τους στη πατρίδα τους και άλλοι ένιωσαν πιο ασφαλείς εδώ. Σεβόμαστε κάθε απόφαση”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ