«Καμία επαφή Παναθηναϊκού-Τρινκιέρι»

«Καμία επαφή Παναθηναϊκού-Τρινκιέρι»

Ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού, Αλεξάνταρ Ράσκοβιτς, διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικοινωνία των Πρασίνων με τον προπονητή της Παρτιζάν.

Η εποχή Πιτίνο έχει περάσει για τον Παναθηναϊκό και πλέον η ομάδα του Τριφυλλιού είναι στην αγορά και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού τεχνικού.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφή των Πρασίνων με τον Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος πηγαίνει περίφημα με την Παρτιζάν, με τον μάνατζέρ του να τα διαψεύδει απευθείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αλεξάνταρ Ράσκοβιτς, όπως τόνισε στο «MOZZART Sport» της Σερβίας: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς η πληροφορία που γράφεται στα ΜΜΕ της Ελλάδας, είναι μόνο για να γεμίσει τον κενό χώρο, αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Δεν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Τρινκιέρι έχει πολυετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν και αυτό παραμένει ενεργό. Άλλωστε, ο ίδιος ο Τρινκιέρι έχει δηλώσει αρκετές φορές πως αυτή την στιγμή δεν έχει χρόνο για να σκεφτεί το μπάσκετ. Εκείνος, όπως και κάθε άλλος, θέλει να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και μόνο όταν γίνει αυτό, θα επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ