Νάχμπαρ: «Κάθε μέρα πιο κοντά στη διακοπή…»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ, διακρίνει όλο και πιο ορατό το ενδεχόμενο να μην αρχίσει ξανά η Euroleague.


Νάχμπαρ: «Κάθε μέρα πιο κοντά στη διακοπή…» | to10.gr

Το ερώτημα που τίθεται στους υπευθύνους οποιαδήποτε αθλητικής διοργάνωσης μετά τη διακοπή του κορωνοϊού, είναι πότε θα αρχίσουν ξανά. Απάντηση από τη Euroleague δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, όμως η εκτίμηση της Ένωσης Παικτών είναι ότι η επανέναρξη απομακρύνεται.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Ο πρόεδρος, Μπόστιαν Νάχμπαρ εκτίμησε ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό διαμορφώνεται ρευστή και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εκτίμηση. Ο Νάχμπαρ ανέφερε στην ισπανική εφημερίδα El Pais:

«Εκτιμώντας την κατάσταση μέρα με τη μέρα, δεν βλέπω πιθανό να αρχίσει οποιαδήποτε διοργάνωση πριν από τα τέλη Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης είμαστε σε μια ρευστή κατάσταση. Όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα… Τι μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο! Οι παίκτες δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Το πρώτο πράγμα, το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Δίχως τους παίκτες, δεν υπάρχει διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν! Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε η EuroLeague, ούτε τα κλαμπ…».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ