Υποψήφιος για κόουτς της χρονιάς ο Δικαιουλάκος

Υποψήφιος για κόουτς της χρονιάς ο Δικαιουλάκος

Η Ευρωλίγκα Γυναικών έχει συμπεριλάβει τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, μεταξύ των υποψηφίων για να αναδειχθεί ο κόουτς της χρονιάς

Μπορεί τα πρωταθλήματα να διακόπηκαν στην πιο… κακή στιγμή για τη Ναντέζντα και τον προπονητή της Τζώρτζη Δικαιουλάκο, όμως αυτό δεν του στερεί τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χρίσμα του κόουτς της χρονιάς. Η Ευρωλίγκα γυναικών τον έχει συμπεριλάβει μεταξύ των 8 υποψηφίων, σε ψηφοφορία που γίνεται μέσω facebook (κι όχι μόνο).

Η ρωσική ομάδα, με την καθοδήγηση του Τζώρτζη, επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της Λυών στη Γαλλία και βρέθηκε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, σε επίπεδο γυναικείου μπάσκετ. Βεβαίως, για την ώρα δεν υπάρχει συνέχεια, ο Δικαιουλάκος (όπως κι όλα τα μέλη της αποστολής, μεταξύ τους κι ο άμεσος συνεργάτης του Πέτρος Πρέκας) βρέθηκαν σε 14ημερη καραντίνα, αμέσως μετά τη νίκη -ευτυχώς όλα πήγαν καλά-, όμως η μέχρι τώρα πορεία αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Έλληνα κόουτς.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μπορείτε να ψηφίζετε, προκειμένου να υποστηρίξουμε αυτή την υποψηφιότητα, έτσι ώστε ο Δικαιουλάκος να ανεβεί εκεί που αξίζει, στο ψηλότερο σκαλί. Δεδομένου ότι ο Δημήτρης Ιτούδης είναι κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ανδρών, αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την απόλυτη τιμή στον Έλληνα προπονητή, αν το βραβείο της αντίστοιχης διοργάνωσης των γυναικών καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

They've all been phenomenal. But who is YOUR #EuroLeagueWomen Coach of the Season 🧠?VOTE NOW and tell us why 💬🗳 http://go.fiba.basketball/ELW_VOTE_Awards

Δημοσιεύτηκε από EuroLeague Women στις Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ