Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την κόντρα με τους Λεμπρόν και Σακίλ  (pics, vid)

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την κόντρα με τους Λεμπρόν και Σακίλ  (pics, vid)

Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν την αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν την αναμέτρηση με τους Καβαλίερς του 2009 στις ΗΠΑ. =

Την αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός από την στιγμή που δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν θυμήθηκαν την αναμέτρηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2009, ομάδα στην οποία αγωνιζόντουσαν οι Σακίλ Ο Νιλ και Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παίξει απέναντι στους Σπερς αλλά και την ομάδα του «Βασιλιά», τον οποίο μάρκαρε ο 19χρονος τότε Κώστας Παπανικολάου.

Οι Καβαλίερς είχαν επικρατήσει με 111-94, ενώ κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Κλέιζα και Τσίλντρες με 16 πόντους.

Το φύλλο αγώνα:

Καβαλίερς (Μπράουν) : Τζέιμς 12, Βαρεχάο 13, Ο’ Νιλ 12, Πάρκερ 10, Γκίμπσον 15 (3) , Μπάρετ 9, Ιλγκάουσκας 7, Καρλ 10(2), Τζάκσον 6, Γουίλιαμς 2, Χίκσον 13, Ρόμπινσον 2, Κουρζ.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης) : Τσίλντρες 16 (2), Παπανικολάου 7 (1), Σχορτσανίτης 4, Κλέιζα 16, Τεοντόσιτς 3 (1), Μπουρούσης 4, Χαλπερίν 14 (1), Μπέβερλι 11 (1), Παπαλουκάς 4, Βούισιτς 9, Βασιλόπουλος 6 (2), Γλυνιαδάκης, Σλούκας.

Οι περίοδοι: 31-25, 60-44, 90-65, 111-94.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πειραιώτες στην ενημέρωσή τους:

«Έχουν περάσει 10 χρόνια απ’ όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες του ΝΒΑ. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τους San Antonio Spurs και στη συνέχεια τους Clevaland Cavaliers του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς και του Σακ.

Το πρώτο φιλικό με τα «Σπιρούνια» έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2009 και τρεις μέρες μετά, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Κλίβελαντ. Από τα αρχεία μας ανασύραμε ανέκδοτες φωτογραφίες και υλικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα θυμάται περισσότερο από τον καθένα ο Κώστας Παπανικολάου αφού επιλέχθηκε από τον κόουτς Γιαννάκη στην αρχική πεντάδα και επωμίστηκε το μαρκάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς σε ηλικία 19 ετών.

Το σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και σ’ αυτό που είχε γίνει στο Τέξας δεν έχει καμία σημασία, αφού οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι ήταν τεράστιες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ