Αμπρίνες: «Δεν θα πετύχετε να μας καταστρέψετε» (pic)

Αμπρίνες: «Δεν θα πετύχετε να μας καταστρέψετε» (pic)

Ο Ισπανός παίκτης της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε σε αυτούς που προσπαθούν να βλάψουν τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα είναι καζάνι που βράζει όλο αυτό το διάστημα, με του Καταλανούς να έχουν αποφασίσει μείωση μισθών και τους παίκτες να αντιδρούν.

Η Mundo Deportivo έκανε λόγο για έντονη δυσφορία στις τάξεις των αθλητών μπασκετικού τμήματος, ενώ ήδη μεσα της Ισπανίας τονίζουν ότι ο Νίκολα Μίροτιτς συμβιβάστηκε με τα μέτρα λιτότητας, που σημαίνουν 70% ψαλίδι στα συμβόλαια των αθλητών.

Ολα τα γεγονότα πάντως δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Αλεξ Αμπρίνες, ο οποίος με μήνυμά του επιτέθηκε σε αυτούς που διαρρέουν τις συνομιλίες των παικτών στο Whats up, που είδαν το φως της δημοσιότητας από ισπανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός παίκτης της Μπαρτσελόνα έγραψε στο twitter: «Δεν ξέρω ποιος διαρρέει πράγματα που έχουν ειπωθεί μόνο σε ένα γκρουπ WhatsApp των παικτών και κάποιων αφεντικών όμως ο λογος που βλέπω είναι ότι θέλουν να καταστρέψουν την ομάδα. Δεν θα το πετύχετε ή άμα το πετύχετε θα μείνετε χώρις ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες 100% και δεν ξέρω μέχρι που φθάνει αυτή η αλυσίδα πληροφοριών και πόσοι ξέρουν την κατάσταση του κάθε παίκτη, όμως δεν μπορούν να γίνονται έτσι τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ