Κουζμίνσκας : «Από τις καλύτερες άμυνες στην Euroleague ο Ολυμπιακός»

Κουζμίνσκας : «Από τις καλύτερες άμυνες στην Euroleague ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια για την άμυνα του Ολυμπιακού μίλησε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας εν όψει του αποψινού ντεμπούτου του με την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα κάνει ντεμπούτο απόψε στο ΣΕΦ (21:00) εναντίον του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Αρμάνι. Ο Λιθουανός φόργουορντ των Ιταλών, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ανήμερα Πρωτοχρονιά, έπλεξε το εγκώμιο της άμυνας του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του ενόψει του αποψινού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ είπε αρχικά το εξής: «Το πρώτο μου παιχνίδι στην Euroleague με τη Μάλαγα ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα). Ο Ολυμπιακός έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση και σίγουρα θα είναι δύσκολα για μας. Έτσι, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην μας απασχολεί η βαθμολογία».

https://twitter.com/OlimpiaMilanoPR/status/949206118219288576

Ακόμη, ο Κουζμίνσκας ανέφερε: «Το δικό μου timing στο ΝΒΑ ήταν λάθος. Η σεζόν είχε ξεκινήσει, περίμενα δύο μήνες μέχρι που κουράστηκα αυτήν την αναμονή. Το Μιλάνο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Μίλησα με τον προπονητή, η ομάδα είναι καλή. Η διαφορά με το ΝΒΑ είναι ότι τα ματς είναι περισσότερα, όπως επίσης και ο ρυθμός. Κάποιοι κανόνες είναι αλλιώτικοι, ενώ εκεί πετυχαίνουν και πολλούς πόντους».

https://twitter.com/OlimpiaMilanoPR/status/949206739647389696

https://twitter.com/OlimpiaMilanoPR/status/949207593054064640

«Έχω κάνει μια προπόνηση με την ομάδα, αλλά υπάρχουν Λιθουανοί οι οποίοι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ πιο εύκολα», κατέληξε ο Κουζμίνσκας.

https://twitter.com/OlimpiaMilanoPR/status/949207113301221377

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ