Σφαιρόπουλος: «Περισσότερα κρούσματα, λιγότεροι νεκροί στο Ισραήλ»

Σφαιρόπουλος: «Περισσότερα κρούσματα, λιγότεροι νεκροί στο Ισραήλ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στο MEGA για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και τους στόχους του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τη ζωή στα περισσότερα κράτη της υφηλίου. Το Ισραήλ δεν αποτελεί εξαίρεση και ένας Έλληνας ο οποίος εργάζεται εκεί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε την κατάσταση που επικρατεί.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και τόνισε:

«Είμαστε καλά, στο σπίτι. Μένουμε σπίτι και περνάμε καλά, όσο μπορούμε. Ασχολούμαι με το μπάσκετ. Προσπαθώ να κάνω έναν απολογισμό το πρωί, τι μπορούμε να διορθώσουμε όταν επανέλθουμε. Προσπαθώ να ενημερώνομαι, διαβάζω, βλέπω βίντεο. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με την οικογένεια. Μας λείπουν αυτές οι στιγμές, λόγω ταξιδιών και αγώνων. Το απολαμβάνουμε. Αφιερώνουμε χρόνο στην μεταξύ μας σχέση. Ταινίες, επιτραπέζια, τάβλι με τον γιο μου. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουν ευχάριστα οι ώρες».

Για τη συμπεριφορά των Ισραηλινών: «Τα πράγματα είναι όπως στην Ελλάδα. Έχουμε περισσότερα κρούσματα εδώ, αλλά λιγότερους νεκρούς. Κάνουν πολλά τεστ εδώ, θέλουν να είναι ακριβείς σε όλα. Είναι επιφυλακτικός ο κόσμος, στην αρχή το είχαν πάρει λίγο αψήφιστα. Όταν είδαν τα κρούσματα, έκατσαν σπίτι. Επιτρέπονται οι βόλτες μέχρι 100 μέτρα από το σπίτι. Ο κόσμος προσέχει, δεν βγαίνει πολύ έξω. Εμείς μένουμε μόνο σπίτι».

Για τους στόχους του με τη Μακάμπι: «Πρώτο μας μέλημα ήταν να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτό είχε να συμβεί πέντε χρόνια στη Μακάμπι. Το καταφέραμε εφτά αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική περίοδος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει όμως. Αν θα γίνουν τα πλέι-οφ, θα παλέψουμε για το Final Four. Η Μακάμπι είναι μία καινούρια ομάδα, έχει παίκτες με μέλλον. Εμείς χτίζουμε μία ομάδα, δεν προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι έγινε το 2014, που η Μακάμπι έχασε όλους τους παίκτες μετά την κατάκτηση του τροπαίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ