Ιβκοβιτς: «Ενθουσιασμένος που γύρισε ο Ομπράντοβιτς»

Ιβκοβιτς: «Ενθουσιασμένος που γύρισε ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ντούντα μίλησε σε Μέσα της χώρας του και δήλωσε χαρούμενος που μπόρεσε ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε να επιστρέψει στην Σερβία.

Οι ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις τους, τα προβλήματα σε όλο τον κόσμο παραμένουν και ο κορωνοϊός είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητά μας.

Η Τουρκία ήταν από τις τελευταίες χώρες που κατάλαβε ότι τα πάντα πρέπει να τελειώσουν και να μπει λουκέτο στα πρωταθλήματα.

Για αυτό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το που αποφασίστηκε η αναστολή της τούρκικης λίγκας, πήρε τα ιμάτιά και αναχώρησε για την Σερβία.

Ο αγαπημένος του άνθρωπος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο τον συνδέει αδελφική φιλία, μίλησε σε Μέσα της Σερβίας για το πως ένιωσε που ο «Ζοτς» επέστρεψε στην πατρίδα του αφήνοντας στην άκρη την περιπέτεια της Τουρκίας.

«Ημουν σε καθημερινή επαφή με τον Ζέλικο γιατί μόνο αυτός και ο Βλάνταν Αντρόιτς είχαν μείνει στην Κωνσταντινούπολη. Οι οικογένειές τους είχαν φύγει από την Τουρκία. Ημουν ενθουσιασμένος για τα νέα ότι ήρθε το αεροπλάνο μόνο για αυτόν και για άλλους ακόμα τέσσερις πολίτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ