Αταμάν: «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, όχι τα λεφτά»

Αταμάν: «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, όχι τα λεφτά»

Ο προπονητής της Αναντόλου Εφές φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζο Αρλάουκας και μίλησε για προσωπική του πορεία αλλά και της ομάδας του στην Ευρωλίγκα.

Το νέο «Crossover» του Τζο Αρλάουκας είχε για φιλοξενούμενο τον Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής της Αναντολού Εφές μίλησε για την φετινή σεζόν κι όχι μόνο.

«Το μπάσκετ δεν είναι τα λεφτά που βγάζεις, είναι η ζωή που σου αρέσει. Είναι κάτι περισσότερο από μία δουλειά, είναι διαφορετικό κι ασχολούμαι με το μπάσκετ στο 100%.

Οι Τούρκοι προπονητές δεν είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν κάποιο σημαντικό ευρωπαϊκό τίτλο και αν δεν το πετύχεις αυτό τότε ποτέ δε θα βρεις ομάδα στο εξωτερικό.

Όταν επέστρεψα στην Εφές τη σεζόν 2017-18 ήταν πολύ δύσκολα. Επρεπε να δεχτώ την πρόταση ώστε να κάνω μία επανεκκίνηση στην καριέρα μου. Ένα μήνα μετά που ανέλαβα κερδίζαμε το Κύπελλο Τουρκίας κάτι το οποίος κανείς δεν περίμενε».

Ο Τούρκος προπονητής εν συνεχεία θυμήθηκε την περσινή του δήλωση πως η Εφές θα κατακτούσε πέρυσι την Euroleague διότι ήταν το μόνο τρόπαιο που του έλειπε, «αυτή είναι η φιλοσοφία μου στη ζωή όχι μόνο στο μπάσκετ. Μερικές φορές μου δημιουργεί προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω, Αυτός είναι ο Αταμάν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ