Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: «Μπράουν ή Κομπς για την θέση του Ράις» (pic)

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο οι Πράσινοι κοιτούν ζεστά τους δύο Αμερικανούς παίκτες για το καλοκαίρι, για να είναι ο εκλεκτός αντί του Ράις που αναμένεται να αποσυρθεί.

Παναθηναϊκός: «Μπράουν ή Κομπς για την θέση του Ράις» (pic) | to10.gr

Οι ομάδες είναι χωρίς αγωνιστική δράση. Η Ευρωλίγκα κοιτάει το πως θα δημιουργήσει την επόμενή της μέρα, εξετάζοντας πλάνα για τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπάρχουν και τα σενάρια για παίκτες που ενδιαφέρουν της ομάδες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από αυτά… μπλέκει και τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιογράφο που εργάζεται στο Sportando, οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για την μετά Ταϊρίς Ράις εποχή τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει τονίσει πως αυτή είναι η τελευταία  χρονιά που θα αγωνίζεται στα παρκέ και μοιραία ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τον παίκτη που θα το αντικαταστήσει. Στο… παιχνίδι λοιπόν μπήκαν σύμφωνα με tweet οι Ο Τζάστιν Κομπς της Μπουντούτσνοστ και Λορένζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα!

Όπως τονίζει λοιπόν ο Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο: «Ο Τζάστιν Κομπς  και ο Λορέντζο Μπράουν είναι δύο παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν τον Ταϊρίς Ράις στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρόσφατα είπε ότι θέλει να αποσυρθεί».