Πάου Γκασόλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι ελκυστική ιδέα»

Πάου Γκασόλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι ελκυστική ιδέα»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και υπογράμμισε πως η επιλογή της Μπαρτσελόνα φαντάζει ιδανική τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Πάου Γκασόλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά και την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

Ο Ισπανός σέντερ φαίνεται ότι θα παρατείνει την καριέρα του για να παίξει στο Ρίο και η Μπάρτσα φαντάζει η πιο ιδανική επιλογή για τον ρυθμό του όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια ενδιαφέρουσα και ελκυστική ιδέα. Από τότε που έφυγα για τους Γκρίζλις πάντα έμοιαζε και πιο δύσκολο να γυρίσω. Ο αδερφός μου, Μαρκ, είπε πρόσφατα πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τζιρόνα γιατί θα σήμαινε πολλά για αυτόν. Το ίδιο σημαίνει και για μένα η Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, ίσως γίνει, ίσως όχι. Σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο αυτή η προοπτική, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα και με τους καλύτερους παίκτες», τόνισε ο 40χρονος σέντερ.

Για τον τραυματισμό του που τον κρατά σχεδόν 13 μήνες τώρα εκτός δράσης: «Όλα είναι στον αέρα. Οι ιατρικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν για να κάνω τη θεραπεία μου και δεν μπορώ να εξεταστώ για να δω πώς εξελίσσεται. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ