Μίτσιτς: «Ο Αταμάν καταλαβαίνει τους παίκτες του»

Μίτσιτς: «Ο Αταμάν καταλαβαίνει τους παίκτες του»

Μέλι στάζει ο Σέρβος γκαρντ για τον προπονητή του στην Αναντόλου Εφές που έχει κερδίσει άπαντες με τον τρόπο που διαχειρίζεται τους αθλητές του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν ο Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές στάζει… μέλι για τον προπονητή του, για τον οποίο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε τούρκικο Μέσο. Ο εκ των κορυφαίων αθλητών της Εφές αναφέρθηκε ταυτόχρονα και για το πέρασμά του από την Τόφας και τη συμβολή του Ορούν Ενέ στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιθανά το λογικό θα ήταν να έμενα στη Ζαλγκίρις αλλά ήθελα να εφαρμόσω όσα είχαν μάθει.. Όταν πήγα άκουσα πολλά για τον Αταμάν, κριτικές τύπου ‘’δεν του αρέσουν τόσο οι Σέρβοι, δεν ενδιαφέρεται για το μπασκετ’’, όμως δεν με ενδιέφερε. Κάνει τα πράγματα πιο στο παρκέ πιο απλά, καταλαβαίνει τους παίκτες, μοιράζει ευθύνες, μπορεί να αντιληφθεί τα λάθη του και δίνει ελευθερίες. Για αυτό το λόγο, προτίμησα να μείνω στην Εφές και να επεκτείνω το συμβόλαιό μου.

Δεν κλήθηκα στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά το 2016, καθώς δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και πιο μετά δέχθηκα την πρόταση της Τόφας. Όταν έφυγα δεν ήξερα την Τόφας και τον Ορούν Ενέ. Μπορώ να πω ότι ο κόουτς έχει σπάνια ειλικρίνεια και υπομονή. ‘’Θέλω να είμαι δίκαιος και να το χρεωθώ αν το αξίζω’’ είπα και ο Ορούν μου έδωσε ό,τι άξιζα. Είχα σκαμπανεβάσματα αλλά με ανέδειξε με υπομονή.

Όταν ξεκίνησα να παίζω καλά, έσπασα το χέρι μου τον Φεβρουάριο. Δεν μπορούσα να αγωνιστώ για έξι εβδομάδες, γίναμε πολύ στενοί φίλοι σε όλη αυτή τη διαδικασία κι ελπίζω να παραμείνουμε σε όλη μας τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι ήθελε να με κρατήσει, όταν έφτασε η πρόταση της Ζαλγκίρις, είπε πως ‘’είναι ώρα να φύγεις’’ και αργότερα πήρα την απόφασή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ