Δοκιμάζει την τύχη του στα draft του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης

Δοκιμάζει την τύχη του στα draft του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης

Μετά την πολύ καλή σεζόν του στη Νεβέζις, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης φέτος έπαιξε στην Λιθουανία και την Νεβέζις και ήταν εξαιρετικός. Οντας δανεικός από τον Παναθηναϊκό μέτρησε 12.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο έχοντας δίπλα του και τον αδερφό του.

Μετά από αυτήν την χρονιά λοιπόν στην Λιθουανία, δήλωσε συμμετοχή στα draft του ΝΒΑ και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Μιλώντας στο ESPN ο νεαρός γκαρντ ανέφερε τόνισε πως  θέλει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για προπονήσεις και να παλέψει για να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

«Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά στο ESPN το οποίο τον τοποθέτησε στο νούμερο 96 στη λίστα με τα 100 κορυφαία ταλέντα. «Δυστυχώς, το πρωτάθλημα της Λιθουανίας ήταν από τα πρώτα που σταμάτησα και προλάβαμε να επιστρέψουμε σπίτι πριν τους περιορισμούς.

Δουλεύω καθημερινά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω. Δουλεύω με βάρη και μία μπασκέτα στο σπίτι, οπότε τα χρησιμοποιώ για να παραμείνω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Σχεδίαζα να περάσω λίγο χρόνο στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν για να μπορέσω να προπονηθώ, τώρα όμως δεν γίνεται αυτό. Θα δουλέψω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται. Αν Μας δοθεί η δυνατότητα, θα φέρω στην Ελλάδα τον ασίσταντ της Νεβέζια, τον κόουτς Μαρτινας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις.

Μένω σπίτι και προσπαθώ να ‘’παρασύρω’ κι άλλους να το κάνουν για να μείνουμε ασφαλείς και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την κατάσταση. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα κάτω από αυτές τις συνθήκες και ελπίζω όταν όλα τελειώσουν, να πάνε όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ