Ντε Κολό: «Το να είμαι μέρος αυτών των παικτών είναι ένα μεγάλο επίτευγμα»

Ντε Κολό: «Το να είμαι μέρος αυτών των παικτών είναι ένα μεγάλο επίτευγμα»

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δήλωσε ευλογημένος που είναι μέλος της All Decade Team της Ευρωλίγκας και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν για να φτάσει ως εδώ.

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι το επόμενο μέλος της κορυφαίας δεκάδας της Ευρωλίγκας. Ο Γάλλος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι εκ των κορυφαίων γκαρντ του θεσμού και μετά την τεράστια τιμή, μίλησε για το επίτευγμά του τονίζοντας ότι είναι ευλογημένος που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες.

Ο Ντε Κολό σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα είπε: «είναι απίθανο να βρίσκονται στην All Decade Team της EuroLeague. Υπάρχουν τόσοι πολλοί, τόσο καλοί παίκτες. Θρύλοι που έπαιξαν αυτά τα 10 χρόνια. Και το να είμαι μέρος αυτών των παικτών είναι ένα μεγάλο επίτευγμα».

Και συνέχισε: «Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό σπορ. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου θα είναι περήφανοι και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γνωρίζουν πολύ καλά για ποιον λόγο παίζω μπάσκετ και τι κάνω ώστε να είμαι στους καλύτερους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ