Η απόλυτη… μελωδία της ευτυχίας για τον Τζέιμς Νάναλι

Η απόλυτη… μελωδία της ευτυχίας για τον Τζέιμς Νάναλι

Για τρίτη φορά έγινε πατέρας ο Τζέιμς Νάναλι κι η φωτογραφία αποτυπώνει την ευτυχία του. Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε στον παίκτη της.

Είναι στιγμές, που αντιλαμβάνεσαι αυτό που έλεγαν οι Κινέζοι, περί της μιας φωτογραφίας και του ισοζυγίου των 1.000 λέξεων. Κι είναι επίσης στιγμές, που αντιλαμβάνεσαι ότι η ευτυχία μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα άψυχο χαρτί κι η εικόνα να αποκτήσει νόημα. Αρκεί να κοιτάξετε τη φωτογραφία του Τζέιμς Νάναλι και του νεογέννητου γιου του κι έχετε απαντήσεις σε όποιες τυχόν απορίες.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» της Φενέρμπαχτσε έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Η σύζυγός του, Τζένιφερ, έφερε στον κόσμο τον Τζέιμς Τζούνιορ κι ο ευτυχής χαζομπαμπάς κράτησε στα χέρια του τον… μικρό θησαυρό. Την ίδια στιγμή το «κυανοκίτρινο» κλαμπ έσπευσε να συγχαρεί τον Νάναλι και τη γυναίκα του.

«Συγχαρητήρια στην Τζένιφερ και τον Τζέιμς. Ευχόμαστε στον James Jr να έχει μια υγιή και μακρά ζωή» έγραψαν στο μήνυμα οι άνθρωποι της Φενέρ, που συμμετέχουν στη χαρά του ζευγαριού. Κι είναι αλήθεια πως παντού, πόσο μάλλον στην Τουρκία, που πλήττεται από την πανδημία, κάθε γέννηση είναι μια μικρή ή μεγάλη νίκη κι έτσι αντιμετωπίζεται.

Να τους ζήσει, κι από εμάς. Να γίνει καλύτερος παίκτης (αν το επιθυμήσει) από τον πατέρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ