Ο Γκαλινάρι θέλει να φορέσει κοστούμι από τον Αρμάνι

Ο Γκαλινάρι θέλει να φορέσει κοστούμι από τον Αρμάνι

Στο Μιλάνο σκοπεύει να τελειώσει την καριέρα του ο Ντανίλο Γκαλινάρι, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Αυτός κι αν (θα) είναι… κεραυνός εν αιθρία. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μπορεί να έχει… ριζώσει στις ΗΠΑ, μπορεί να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή, όμως δεν σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του ως ΝΒΑερ. Προτιμά να φορέσει, για τον… τελευταίο χορό, ένα κοστούμι φτιαγμένο από τα χέρια του Τζόρτζιο Αρμάνι.

«Φυσικά και θα ήταν υπέροχο να μπορούσα να επέστρεφα στην Ευρώπη και να έπαιζα δύο χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Ευρωλίγκας. Μακάρι να μπορούσα να κέρδιζα κάτι με την Αρμάνι Μιλάνο. Με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου», δήλωσε ο «Gallo», σε συνέντευξή του στο «Radio 1 Rai».

Ο Γκαλινάρι θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κι αρκετές ομάδες του ΝΒΑ περιμένουν… στη γωνία για να τον αρπάξουν. Ο ίδιος, ενδεχομένως και μετρώντας τις δυνάμεις του, μοιάζει να σκέφτεται περισσότερο την από εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Όλα αυτά, βέβαια, απέχουν από το να μιλήσουμε για… δεδομένη επιστροφή, όμως αν η Αρμάνι αποκτήσει έναν παίκτη αυτού του επιπέδου, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ