ΤΣΣΚΑ και Εφές στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Μπρόκχοφ (poll)

ΤΣΣΚΑ και Εφές στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Μπρόκχοφ (poll)

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Αυστραλό «μπόμπερ» ο οποίος είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης και της κορυφαίας ομάδας φέτος στην Ευρωλίγκα

Όταν ένας παίκτης μένει ελεύθερος, και είναι από τους top class, είναι λογικό και αναμενόμενο, οι μεγάλες ομάδες να τον κοιτούν ως… ξερολούκουμο. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Ράιαν Μπρόκχοφ.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ ήταν εξαιρετικός στην Λοκομοτίβ Κούμπαν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ανακαλύπτει έναν «φονιά» από την περιφέρεια, ικανό να «σκοτώσει» οποιονδήποτε τον αφήσει ελεύθερο.

Ποιοτικός τόσο, που οι Ντάλας Μάβερικς τον πήραν στο ΝΒΑ και του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Εκεί δεν μπόρεσε να πιάσει παρά τα δύο χρόνια που έμεινε στην ομάδα του πάντα εκκεντρικού Μαρκ Κούμπαν. Από την ώρα που έγινε free agent, οι κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας έστρεψαν το βλέμμα τους επάνω του.

Πως γίνεται να προσπεράσεις ένα παίκτη που έχει τέτοια έφεση στο σκοράρισμα, είναι… killer από τα 6,75μ και είναι πάντα πιστός στρατιώτης στον προπονητή του;

Μοιραία η πρώτη ομάδα που βρέθηκε εμπλεκόμενη ως ενδιαφερόμενη για αυτόν ήταν ο Ολυμπιακός. Μάλιστα σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, καθώς τον συνδέουν πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όταν αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ σε Μέσα του Ισραήλ αναφέρθηκε και πρόταση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ από τον Ολυμπιακό!

Επόμενη ομάδα που «έμπλεξε» με το όνομά του ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία άμεσα διέψευσε το όποιο ενδιαφέρον, τονίζοντας πως αυτήν την στιγμή το μοναδικό πράγμα που δεν σκέφτεται είναι η επόμενη σεζόν και η ενίσχυσή της.

Σύμφωνα πλέον με Μέσα της Ισπανίας στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνουν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αναντόλου Εφές! Οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας έχουν βάλει στο μάτι τον Αυστραλό γκαρντ και το φλερτ δεν είναι το καινούριο και για τις δύο.

Η Εφές συζητούσε μαζί του λίγο πριν τελικά δεχτεί την πρόταση από τους Ντάλας Μάβερικς και αποφασίσει να ταξιδέψει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Οσο για την ΤΣΣΚΑ; Οι Ρώσοι με το που έμεινε ελεύθερος, κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και ο γάμος δεν έγινε ποτέ.

Πλέον αμφότερες ερίζουν για την υπογραφή του, κάτι που αποδεικνύει πως ένας παίκτης από το πάνω ράφι, δύσκολα θα μπορεί να παραμείνει ελεύθερος και πάντα θα έχει ζήτηση στην αγορά της Ευρωλίγκας.

Που θα καταλήξει; Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο, αφού οι περισσότερες ομάδες βλέπουν τον κορωνοϊό να επικρατεί στην επικαιρότητα και έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι των μεταγραφών. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ουδείς ξέρει ακριβώς ποια θα είναι η ζημιά για κάθε σύλλογο.

Ποιος θα καταφέρει όμως να συλλέξει την υπογραφή του; Ας σας βάλουμε και σας στο δίλημμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ