Νάχμπαρ: «Στόχος να βρούμε μία δίκαιη συμφωνία για όλους»

Νάχμπαρ: «Στόχος να βρούμε μία δίκαιη συμφωνία για όλους»

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ELPA στάθηκε στην λύση που αποφασίστηκε από την Ευρωλίγκα και τους παίκτες, θα βοηθά τόσο τους αθλητές, όσο και τις ομάδες.

Η Ευρωλίγκα πήρε τουλάχιστον μία απόφαση. Μπορεί να μην είναι και η πιο αποδεκτή από τους παίκτες, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι έξαλλος από αυτήν, όμως εάν πραγματοποιηθεί το πλάνο της διοργάνωσης, θα έχει πραγματοποιηθεί με την συναίνεση της ELPA.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ από την μεριά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες. Μάλιστα τόνισε ότι σκοπός ήταν να βρεθεί μία λύση που θα βοηθά τόσο τους παίκτες, όσο και τις ομάδες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ELPA υποστήριξε συγκεκριμένα «Με αυτή τη συμφωνία τερματίσαμε όλα τα προβλήματα με τους μισθούς των παικτών, τα οποία θα βρίσκαμε μπροστά μας στο σενάριο της της αναστολής ή της ακύρωσης της σεζόν. Από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων, ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι αυτή η κατάσταση, δεν έχει να κάνει με νικητές ή ηττημένους, αλλά με το να βρούμε σημείο επαφής για να πετύχουμε μία δίκαιη συμφωνία για τους παίκτες, βοηθώντας τις ομάδες να ανακάμψουν οικονομικά.

Εκτιμώ τη συνεργασία των συλλόγων κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Τώρα θα εστιάσουμε στη συλλογή και παροχή πληροφοριών προκειμένου να καθορίσουμε πρότυπα και πρωτόκολλα, τα οποία θα είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε ή να ακυρώσουμε τη σεζόν και να ξεκινήσουμε την επόμενη. Η υγεία των αθλητών πρέπει να παραμείνει προτεραιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ