Ντε Κολό: «Δύσκολο να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, το σημαντικό είναι η υγεία»

Ντε Κολό: «Δύσκολο να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, το σημαντικό είναι η υγεία»

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca, τοποθετήθηκε για την Ευρωλίγκα ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αποφάσισε να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Η ιστορία θα δείξει εάν πήρε την σωστή επιλογή, με τον Νάντο Ντε Κολό πάντως να είναι εκ των κορυφαίων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην φετινή σεζόν. Για ποια σεζόν όμως μιλάμε, αφού ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο αναφορικά με την ολοκλήρωσή της στο παρκέ.

Ο Γάλλος γκαρντ ερωτώμενος για το θολό τοπίο της Ευρωλίγκας στο Radio Marca ήταν σαφέστατος. Δύσκολα θα τελειώσει κανονικά. «Καθόμαστε έναν ολόκληρο μήνα και το βλέπω πολύ δύσκολο να συνεχιστεί. Θα ήταν καλύτερο να διακοπεί οριστικά και να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία» υποστήριξε ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος αναφέρθηκε και στον προπονητή του στην Φενέρμπαχτασε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τέλος για τον Ζοτς είπε: «Έχει κερδίσει τόσους πολλούς τίτλους και θέλει να συνεχίσει να το κάνει. Πολλές φορές φαίνεται να ουρλιάζει και να τρελαίνεται, αλλά το κάνει για το καλό της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ