Βόιτμαν: «Αν παιχτεί το υπόλοιπο της σεζόν, θα είναι πολύ περίεργο»

Βόιτμαν: «Αν παιχτεί το υπόλοιπο της σεζόν, θα είναι πολύ περίεργο»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες έχουν μείνει για πάνω από ενάμισι μήνα ανενεργοί στάθηκε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ευρωλίγκα το αποφάσισε μαζί με την ELPA. Τον… οργανισμό των αθλητών τον ρώτησαν όμως; Αυτή είναι περίπου και η απορία του Γιοχάνες Βόιτμαν, ο οποίος δείχνει απαισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τοποθετήθηκε σε ρωσική ιστοσελίδα και υποστήριξε ότι  δεν βλέπει το πώς θα μπορέσουν οι ομάδες να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, χωρίς να κινδυνεύσει η υγεία των παικτών.

«Αρχικά ήμουν αισιόδοξος για το σενάριο να ολοκληρωθεί η σεζόν, τώρα όμως είμαι αρκετά πιο σκεπτικός. Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση στην Ευρώπη δεν έχει βελτιωθεί πολύ. Υπάρχει ακόμη χρόνος, η EuroLeague ανακοίνωσε το δικό της πλάνο, αλλά ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα. Θα είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσουμε αυτό το σχέδιο. Από την πλευρά των παικτών, μπορώ να σου πω ότι μετά από ενάμιση μήνα εκτός προπονήσεων, δεν είναι εύκολο να γυρίσουμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε χάσει τον ρυθμό και τη χημεία μας. Αν παιχτεί το υπόλοιπο της σεζόν, θα είναι πολύ περίεργο. Πρέπει να περιμένουμε», ήταν το σχόλιο του παίκτη των πρωταθλητών Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ