Ολυμπιακός: Μέσα από το πινακάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (vid)

Ολυμπιακός: Μέσα από το πινακάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (vid)

Σκιαγραφώντας με τον καλύτερο τρόπο τα επιθετικά συστήματα του Έλληνα τεχνικού των Ερυθρόλευκων από την στιγμή που είχε τα ηνία της Ολύμπιας Λάρισας έως και σήμερα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού στα μέσα της χρονιάς έδωσε ξανά τα ηνία της ομάδα του στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται ένας προπονητής της ελίτ της Ευρωλίγκας, στην οποία έχει αγωνιστεί με το Μαρούσι, τον Ολυμπιακό, την Λοκομοτίβ Κούμπαν, την Μπαρτσελόνα και την Χίμκι, όντας κάτοχος μίας Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012-13 με την ομάδα του Πειραιά.

Λάτρης της τακτικής, με τις ομάδες του να φημίζονται για την καλή επιθετική τους λειτουργία.

Αδιαμφισβήτητα ο Ολυμπιακός του Λονδίνου έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, επικρατώντας πρώτα της ΤΣΣΚΑ «κλείνοντας» κάθε ατού των Ρώσων και στη συνέχεια με την Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στον… ρυθμό του συγκροτήματος του Λάσο, πετυχαίνοντας 100 πόντους σε τελικό Ευρωλίγκας!

Όπως και να έχει πάντως ο Έλληνας τεχνικός είναι από εκείνους που βασίζουν πολλά στις αποστάσεις των παικτών του στο παρκέ. Από τότε που ήταν προπονητής του Τσιάρα και του Τσιγκάνοβιτς στην Ολύμπια Λάρισας στον Ολυμπιακό του 2020 που αναγεννήθηκε σαν τον φοίνικα από τις στάχτες του μετά και τον ερχομό του, ο Μπαρτζώκας ήταν από τους προπονητές που οι ομάδες του έπαιζαν θελκτικό μπάσκετ.

Ξεκινώντας τα πάντα από την άμυνα, την αθλητικότητα που έβγαζαν στο παρκέ, τα σύνολά του πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο και ας μην έφερναν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο λοιπόν βγήκε στην επιφάνεια σχετικά με τα επιθετικά πλάνα του 54χρονου τεχνικού.

Σε 27 λεπτά 107 συστήματα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Con Iliadis να τον περνάει από… κόσκινο.

Απολαύστε το

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ