Μπαρτσελόνα: Ντιλέινι και Κούριτς έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες

Μπαρτσελόνα: Ντιλέινι και Κούριτς έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα,. οι εκπρόσωποι των δύο Αμερικανών γκαρντ θα ενημερώσουν τους Καταλανούς για το ενδιαφέρον άλλον ομάδων προς το πρόσωπό τους.

Η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές τη νέα σεζόν. Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό μάλιστα ότι οι Καταλανοί σκέφτονται σοβαρά να μειώσουν το ρόστερ τους από το 15 σε 13 παίκτες, ότι και αν σημαίνει αυτό από μόνο του, την ώρα που έχουν συμφωνήσει με τους αθλητές τους για ένα γερό ψαλίδι εν μέσω κορωνοϊού.

Η Mundo Deportivo πάει το ρεπορτάζ λίγο παρακάτω όμως. Οπως αναφέρει  οι μάνατζερ των Ντιλέινι και Κούριτς αναμένεται να ενημερώσουν την Μπαρτσελόνα για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, έτσι ώστε να μάθουν τις προθέσεις της τωρινής της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Ηδη υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος της Αρμάνι Μιλάνο για τον Ντιλέινι, ενώ ο Κούριτς είναι στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τους παίκτες προέχει η Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να εξετάσουν οποιαδήποτε πρόταση και να δουν εάν το καλοκαίρι θα είναι ελεύθεροι στην αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ