Ερτέλ: «Θέλω να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Ερτέλ: «Θέλω να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Ο Γάλλος πόιντ γκραντ δείχνει ευτυχισμένος στη Βαρκελώνη. Ο Ερτέλ ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ, αλλά «προέχει η ασφάλεια».

«Ελπίζω πως μπορούμε να παίξουμε ξανά, όμως προέχουν τα μέτρα ασφαλείας. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει. Διάβασα πως θα μειωθούν οι παίκτες και οι άνθρωποι στο τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει ολόκληρος ο πλανήτης και τα μπάτζετ των ομάδων θα μειωθούν». Ο Τομάς Ερτέλ είναι ένας από… εμάς. Ακούει, αντιλαμβάνεται, αλλά δεν είναι σίγουρος για τίποτα.

Ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα έχει βρει… νέα παρτίδα και μάλλον νιώθει δικαιωμένος για την περσινή του επιλογή, να επεκτείνει το συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα». Ο Γάλλος δήλωσε πως «στη Βαρκελώνη, εγώ και η οικογένειά μου, νιώθουμε άνετα. Αγοράσαμε σπίτι. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, γι’ αυτό κι ανανέωσα πέρυσι. Πολλά μπορούν να συμβούν στο μέλλον, όμως, εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν, θα ήταν ωραίο να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα».

Απέναντι στον κορωνοϊό όλοι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, όχι όμως και στον τομέα της οικονομίας. «Αποφασίσαμε ότι το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όσους δουλεύουν με μικρότερους μισθούς από εμάς. Εμείς είμαστε οι προνομιούχοι» είπε ο Ερτέλ, εξηγώντας και την απόφαση για περικοπή των μισθών των παικτών, η οποία έγινε για καλό σκοπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ