Ο Ντιλέινι δεν επιστρέφει, αν δεν βεβαιωθεί ότι θα υπάρξει δράση!

Ο Ντιλέινι δεν επιστρέφει, αν δεν βεβαιωθεί ότι θα υπάρξει δράση!

Ο Αμερικανός γκαρντ σήκωσε... μπαϊράκι στην Μπαρτσελόνα, τονίζει ότι δεν θα γυρίσει στην Βαρκελώνη αν δεν έχει εγγυήσεις για μπάσκετ και ήδη σκέφτεται πως θα πάει σε άλλη ομάδα.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι μία ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Βασικά ξεχωριστή περίπτωση χαρακτήρα. Η καριέρα του και ο τραπεζικός λογαριασμός του είναι πάνω από όλους και όλα, και δεν κοιτάει συλλόγους και τίποτα άλλο εκτός από τον ίδιο και την… ζαχαρένια του.

Ο μοναδικός παίκτης από την Μπαρτσελόνα που έφυγε λόγω κορωνοϊού, με τους Καταλανούς πάντως να μην του έχουν δώσει σχετική άδεια.

Και η ιστορία του έχει και συνέχεια. Η Mundo Deportivo τονίζει πως ο Αμερικανός γκαρντ δεν πρόκειται να εμφανιστεί στις προπονήσεις της ομάδας του την επόμενη εβδομάδα! Τους είπε ότι θα σκεφτεί να επιστρέψει στην Ισπανία μόνο αν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και γενικότερα εάν υπάρξει αγωνιστική δράση.

Εννοείται πως όλο αυτό προκαλεί εκνευρισμό στις τάξεις των μπλαουγκράνα, την ώρα βέβαια που το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει και κάτι άλλο στο μυαλό του Ντιλέινι που τον αναγκάζει να μην θέλει να επιστρέψει.

Ο λόγος; Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς και για την άλλη σεζόν όμως μέχρι και τις 22 Ιουνίου μπορεί από την μεριά του να διακόψει την συνεργασία του μαζί τους. Από την στιγμή λοιπόν που βλέπει ότι η Μπάρτσα και ο Πέσιτς, με τον οποίο δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, δεν είναι και τόσο… ζεστή για να τον κρατήσει, δεν θέλει να ρισκάρει καν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Ταυτόχρονα σε συνέντευξή του στο Eurohoops είχε αποκαλύψει ένα προφορικό ενδιαφέρον των Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακού, χωρίς βέβαια να σημαίνει και κάτι αυτό. Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπός του, μίλησε με την Μπαρτσελόνα και τους παρουσίασε πρόταση ομάδας προς τον πελάτη του, που είναι ικανοποιητική. Η Μπαρτσελόνα από την μεριά της γνωρίζει αυτήν την πρόταση, όμως δεν είναι διατεθειμένη αυτήν την περίοδο να μιλήσει για νέα συμβόλαια, έχοντας δείξει τις προθέσεις της σχετικά με τον προγραμματισμό της χρονιάς που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ