Αρμάνι Μιλάνο: «Σαρώνει» την αγορά – Στο στόχαστρό της Ντε Κολό, Ούντοχ, Σίνγκλετον

Αρμάνι Μιλάνο: «Σαρώνει» την αγορά – Στο στόχαστρό της Ντε Κολό, Ούντοχ, Σίνγκλετον

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει... εντολή να κινηθεί όπως θέλει μεταγραφικά και η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται για εντυπωσιακές μεταγραφές.

Δίχτυα σε όλη την Ευρώπη ρίχνει η Αρμάνι Μιλάνο, που φαίνεται πως δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από την κρίση του κορωνοϊού και είναι αποφασισμένη να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, το αφεντικό της ομάδας έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που χρειάζονται προκειμένου ο Ετόρε Μεσίνα να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ ικανό για όλα και ο Ιταλός με γεμάτο το πορτοφόλι έχει βγει στην… αγορά.

Ντε Κολό, Ούντοχ και Σίνγκλετον είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι του Μεσίνα, την ώρα που στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ντατόμε είναι κοντά στην ιταλική ομάδα και βάζουν στο κόλπο και άλλους παίκτες από τη Φενέρμπαχτσε, όπως τον Ντέρικ Ουίλιαμς και τον Νίκολα Κάλινιτς.

Επιπλέον, ο Μεσίνα περιμένει να δει τι θα γίνει και με τον Μάλκολμ Ντιλέινι και αν ο Αμερικανός μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ