«O Διαμαντίδης με είχε ρωτήσει αν έχω αρ…α να βάλω 3/3 βολές»

«O Διαμαντίδης με είχε ρωτήσει αν έχω αρ…α να βάλω 3/3 βολές»

Ο Γκάι Πνίνι θυμήθηκε τι τον είχε ρωτήσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης κι έκανε τα… πόδια του να τρέμουν. Εκπληκτική η ατάκα κι η αντίδραση…

Η Μακάμπι έκανε αναδρομή στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ του 2012, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας του Τελ Αβίβ, με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο τότε αρχηγός της ο Γκάι Πνίνι αποκάλυψε τι του είχε πει ο 3D, όταν κέρδισε τρεις βολές κι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγα, δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Ο Ισραηλινός παίκτης, μιλώντας στο «sports.walla.co.il» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Διαμαντίδης με πλησίασε και μου είπε: «Υπάρχουν 25.000 άνθρωποι γύρω σου. Έχεις τα αρχ…α να βάλεις και τις 3 βολές;». Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν όταν το είπε, αλλά τελικά τις έβαλα».

Παρά την ψυχραιμία του και το γεγονός ότι ισοφάρισε σε 85-85, στέλνοντας το ματς στην παράταση, ο Διαμαντίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κέρδισε φάουλ, έβαλε τη μια βολή και στη συνέχεια έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Μπουρστέιν, για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην νίκη-πρόκριση στο φάιναλ φορ. Μπορεί να μην… τρόμαξε τον Πνίνι, να μην ήταν αποδοτικό το trash talking, όμως στο τέλος της ημέρας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφυγε νικητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ