Ο Βατούτιν διαψεύδει μεταγραφές αλλά…

Ο Βατούτιν διαψεύδει μεταγραφές αλλά…

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό, από το να τονίζει πως αυτήν την στιγμή προέχει η υγεία και η οικονομική βιωσιμότητα.

Αυτήν την περίοδο δεν είναι και ότι καλύτερο να αναφερόμαστε στο κομμάτι των μεταγραφών. Για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, οι ομάδες προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους, καθώς προέχει η υγεία και η οικονομική τους βιωσιμότητα.

Από την άλλη υπάρχει και ο προγραμματισμός των ομάδων που τρέχει ή έτρεχε. Είναι περιπτώσεις λοιπόν που έχουν… κλείσει προ κορωνοϊού. Άρα αυτές δεν γίνεται και να γυρίσουν πίσω και να διαψευσθούν έτσι απλά.

Ο Αντρέι Βατούτιν από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει ότι θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ της ομάδας του. Ισως είναι και η ευκαιρία για την κάθε ομάδα να συμβεί αυτό.

Οπως και να έχει, για μία ακόμα φορά, ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια σχετικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αναλυτικά τόνισε:

«Μας απασχολεί μόνο ένα πράγμα αυτή τη στιγμή. Αξιολογούμε τις απώλειες και προσπαθούμε να βρούμε ένα δρόμο για την οικονομική βιωσιμότητα στο μέλλον. Τίποτα παραπάνω. Δεν διαπραγματευόμαστε με παίκτες, όσα γράφονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να χάνουν τον χρόνο τους με αναληθείς πληροφορίες για μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ