«Σάλαρι καπ για ομάδες που δεν πληρώνουν καν…» (pic)

«Σάλαρι καπ για ομάδες που δεν πληρώνουν καν…» (pic)

Ευθεία βολή από τον Αμερικανό γκαρντ προς τις ομάδες που δεν πληρώνουν τους αθλητές τους, ορμώμενος από την είδηση για το σάλαρι καπ στην Ευρωλίγκα.

Το καλοκαίρι αποσύρεται μετά από μία πολύ πλούσια καριέρα από τα παρκέ ο Ταϊρίς Ράις. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για το μπάσκετ, αλλά και για την Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται σοβαρά από την επόμενη σεζόν να υπάρξει σάλαρι καπ μεταξύ των ομάδων της Ευρωλίγκας. Για αυτό και η καθυστέρηση των μεταγραφών.

Κίνηση που αρχικά σχολιάστηκε αρνητικά από τον Άαρον Τζάκσον ο οποίος δεν είναι τόσο θερμός σε αυτό το ενδεχόμενο, για να τοποθετηθεί και ο Ταϊρίς Ράις στη συνέχεια με ένα tweet… φωτιά!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται  στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι κλείνει την καριέρα του, έγραψε με ειρωνικό ύφος: «Σάλαρι καπ και οι ομάδες δεν πληρώνουν καν».

Προς τα ποιον η… σπόντα από τον Ράις; Μόνο αυτός ξέρει, σε μία περίοδο πάντως που τα πράγματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι από μόνα τους επικίνδυνα και επικρατεί παντού αβεβαιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ