Στον «πάγο» οι συζητήσεις Σβεντ και Χίμκι

Στον «πάγο» οι συζητήσεις Σβεντ και Χίμκι

Λόγω κορωνοϊού οι άνθρωποι της ομάδας από την Μόσχα τονίζουν ότι δεν κοιτάζουν ακόμα την υπόθεση του Ρώσου σταρ.

Λογικό και αναμενόμενο θα πει κανείς κοιτάζοντας τον τίτλο του κειμένου. Δεν είναι περίοδος να μιλάμε για μεταγραφές και παίκτες. Ο GM της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, υποστήριξε λοιπόν ότι οι συζητήσεις με τον Αλεξέι Σβεντ έχουν…παγώσει. Και εννοείται πως συμβαίνει αυτό εξαιτίας του κορωνοϊού και της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο πρακτορείο RIA, o παράγοντας των Μοσχοβιτών υποστήριξε πως:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω όλες αυτές τις φήμες, τις κουβέντες που γίνονται. Όλα αυτά, κατ’ αρχάς, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα στην τρέχουσα κατάσταση. Θα περάσει ο καιρός, θα αρθεί η καραντίνα. Τότε θα μάθουμε αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, θα καταλάβουμε πότε θα ξεκινήσει η επόμενη. Όλοι θα καταμετρήσουν τις απώλειες τους. Αυτή τη στιγμή η Ευρωλίγκα αναπτύσσει πακέτο μέτρων υποστήριξης των ομάδων για την επόμενη σεζόν. Γίνονται συζητήσεις και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά», ανέφερε αρχικα για να προσθέσει πως:

«Δεν μπορείτε να υποσχεθείτε σε έναν παίκτη ένα συμβόλαιο. Ο εκάστοτε παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι σε ένα κλαμπ. Από αυτήν την άποψη, όλα είναι περίπλοκα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Σβεντ και γενικά όλες οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει. Τα πάντα έχουν παγώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ