Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Μποχωρίδη

Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Μποχωρίδη

Οι Πράσινοι θέλουν να γεμίσουν τον ελληνικό κορμό τους και σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ του Άρη, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Λευτέρης Μποχωρίδης μερικά χρόνια μετά.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κειμένου αναφορικά με τον Έλληνα γκαρντ και το νέο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Ακούγεται καιρό η συγκεκριμένη φήμη, στο στρατόπεδο των Πρασίνων είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάνε και μπροστά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης προέρχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν με τον Άρη, έχοντας  14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Είναι από τις περιπτώσεις που στο Τριφύλλι την εξετάζουν και με το παραπάνω για να γεμίσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Παράλληλα είναι ένας γκαρντ, αριστερόχειρας, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν και το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς να μπορέσουν να διαπεράσουν το θέμα του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ουσιαστικά και αφού δεν υπάρχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις (εκτός αν γίνει το… θαύμα και επιστρέψει η Α1 με κάποιο τρόπο στις επάλξεις), ο Μποχωρίδης θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με τον όποιο ενδιαφερόμενο θελήσει να κάνει δική του την υπογραφή του.

Το 2014 έκανε την διαδρομή Αλεξάνδρειο-ΟΑΚΑ, ερχόμενος στην Αθήνα με τεράστιες φιλοδοξίες, με τον Άρη να λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, την ώρα που οι Πράσινοι ήθελαν να εντάξουν και τον έτερο ταλαντούχο παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε στο Τριφύλλι έως και το 2017 κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδος. Ο χρόνος του δεν ήταν ποτέ αυτός που θα ήθελε όμως. Αντιθέτως έπαιξε λίγο στην Α1 ενώ στην Ευρωλίγκα συνήθιζε να είναι στην άκρη του πάγκου είτε ως μέλος της 12άδας είτε με την αθλητική του φόρμα και εκτός αυτής.

Το 2017 επέστρεψε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη. Χρειάστηκε χρόνο για να βρει τον ρυθμό του και τον ρόλο του, όμως αγωνιζόμενος κυρίως ως σούτινγκ γκαρντ, έγινε αρχηγός του Άρη και ηγήθηκε των προσπαθειών του σε πολύ δύσκολους καιρους.

Στο πλάνο αυτό, της ελληνοποίησης, θα χωρούσε ακόμα και ο Λεωνίδας Κασελάκης για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι μία λύση που αρέσει και με το παραπάνω σχετικά για τις θέσεις 3-4 του πράσινου ρόστερ.

Οι Πράσινοι μετά από καιρό, έχοντας και ως οδηγό την σεζόν που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στοχεύουν στο ελληνικό στοιχείο. Το τι θα συμβεί στην Ευρωλίγκα ακόμα είναι άγνωστο, όμως όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και για του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ