Αποκάλυψη Πιτίνο: «Δεν ήθελα να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό»

Αποκάλυψη Πιτίνο: «Δεν ήθελα να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε ότι δεν ήταν του δικού του στιλ η ομάδα. Γιατί εντέλει ο Πιτίνο… αναγκάστηκε, ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ.

«Τη δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης περιόδου». Ο Ρικ Πιτίνο εμφάνισε νέα δεδομένα. Σύμφωνα με όσα λέει στην αυριανή αθλητική εκπομπή του OPEN, το σύνολο που κλήθηκε να καθοδηγήσει δεν ήταν του… γούστου του. Αναρωτιέται κανείς, αφού δεν συμφωνούσε με το στήσιμο, ποιος ο λόγος να δεχθεί να κοουτσάρει το «τριφύλλι», αλλά από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από το… ταμείο, αφενός μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αφετέρου κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται.

Ο Αμερικανός υποστηρίζει ακόμα πως «αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική Ελλάδας». Πού και πότε, φανταζόμαστε θα αποκαλύψει σε μια από τις επόμενες (δεν θα αργήσει, άλλωστε) δηλώσεις του. Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε. Και φυσικά αμισθί, για να μην ξεχνιόμαστε…

Ο Πιτίνο δεν μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τον Τζόρνταν. «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει» είπε και συμπλήρωσε αναφορικά με τον Τζέιμς:

«Για μένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρειες, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ