Ευχαριστεί τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ο Ολυμπιακός

Ευχαριστεί τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «ερυθρόλευκους», μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, με αλλαγές και στόχο την ταχύτερη επάνοδο σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την αναγκαστική αποχή, εξαιτίας της πανδημίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα θα γίνονται σύμφωνα με τα συνηθισμένα. Στόχος είναι αρχικά οι παίκτες να βρουν τον ρυθμό τους και την αγωνιστική τους φόρμα, γι’ αυτό εξετάζουν κάθε εναλλακτική που θα τους παρέχει αυτή τη δυνατότητα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Άλλωστε όσο εκκρεμεί η απόφαση της Ευρωλίγκα για το μέλλον της φετινής διοργάνωσης, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» ως την πιο ενδεδειγμένη λύση αναζήτησαν και βρήκαν το ΔΑΚ Βουλιαγμένης, και με ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαριστούν τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων  για τις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Βουλιαγμένης για τις προπονήσεις της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ