«O Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκιλ»

«O Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκιλ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρωσία, ο Γκιλ που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μπαρτζώκα το 2017 είναι στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού. Τι δήλωσε ο ατζέντης του.

Ο Άντονι Γκιλ, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής «Izvestia».

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως ναι μεν η Χίμκι θέλει να διατηρήσει τον Αμερικανό ψηλό στο ρόστερ της, ωστόσο αυτό θέλει να γίνει με τους δικούς της οικονομικούς όρους, καθώς προτεραιότητα είναι ο Ντέβιν Μπούκερ, για τον οποίο γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο 28χρονος φόργουορντ να βρίσκεται στον… αέρα και ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος να μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα οι Ρώσοι φιλοξενούν και δηλώσεις του ατζέντη Στάνισλαβ Ρίζοφ, που είπε χαρακτηριστικά: «Το 2017, ο Μπαρτζώκας βρήκε τον Γκιλ στο Summer League και τον βοήθησε να βρεθεί σε ένα νέο επίπεδο. Επομένως, δεν εκπλήσσομαι που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Δεν μπορώ να κρίνω πάντως αν αυτή η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί φέτος».

Να θυμίσουμε πως ο Γκιλ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα το καλοκαίρι του 2017 όταν ο Έλληνας προπονητής βρισκόταν στην Χίμκι και την τελευταία τριετία αγωνίζεται εκεί.

Στην Ευρωλίγκα φέτος είχε 8.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο με 44% στο τρίποντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ