Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Σλούκα

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Σλούκα

Οι Ερυθρόλευκοι είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες διαπραγματεύσεις και ανεβάζουν την… πίεση από την μεριά τους για να τον πείσουν να επιστρέψει.

Αρχικά έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός θέλει ο Κώστας Σλούκας να είναι ο επόμενος μεγάλος ηγέτης του. Όχι τώρα, αλλά αρκετό καιρό νωρίτερα το «10» ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον Έλληνα γκαρντ ως πρώτο στόχο για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, το οποίο ήδη σχεδιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στην Ευρωλίγκα φέτος.

Οσο για τον Έλληνα γκαρντ;

Ξεκινάμε από το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι. Ο Κώστας Σλούκας νιώθει πιο έτοιμος από ποτέ για να φύγει από την Φενέρμπαχτσε. Θέλετε τα τωρινά οικονομικά προβλήματα της ομάδας και την αβεβαιότητα στην Τουρκία, θέλετε να είναι η ενδεχόμενη φυγή του Ζέλικο και το μπάτζετ που θα πέσει δραματικά, ο Έλληνας γκαρντ πολύ δύσκολα θα είναι την επόμενη χρονιά κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Για αυτό έχει ξεκινήσει και κάποιες διαδικασίες… απεμπλοκής από την γειτονική χώρα, χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό απόλυτα.

Ο Ολυμπιακός εξ αρχής του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Η στιγμή είναι ιδανική. Οι πρόεδροι των Ερυθρόλευκων, γνωρίζοντας τα «θέλω» του προπονητή τους είναι σε ανοιχτή επαφή με τον εκπρόσωπό του το τελευταίο διάστημα, με τον οποίο εξάλλου έχουν κι άλλους πελάτες που συνδέονται μαζί του.

Ο Πάνος Καπάζογλου, ατζέντης του Κώστα Σλούκα, έχει βρεθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, έχει δείξει από την μεριά του αθλητή του ότι θέλει να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή, την ώρα που και οι πρόεδροι των Πειραιωτών δείχνουν τεράστια θέληση για να γίνει αυτή η επανένωση.

Βέβαια για να μπορέσουν όλο αυτά να πάρουν «σάρκα και οστά», θα πρέπει και η μεριά του παίκτη να μείνει ελεύθερη από την Φενέρμπαχτσε, η οποία περιμένει την Ευρωλίγκα για να δει τι θα συμβεί στην συνέχειά της.

Το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό. Αυτήν την στιγμή η πλευρά του παίκτη δείχνει πως θέλει να… τελειώνει την υπόθεσή του με τον Ολυμπιακό. Μετά από καιρό Ολυμπιακός και Σλούκας είναι τόσο κοντά (αλλά και μακριά) από τη συνεργασία τους. Οι επαφές σίγουρα θα συνεχιστούν και οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμα πιο «θερμές» στο εν λόγω θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ