Μετράει αντίστροφα ο Όμρι Κάσπι

Μετράει αντίστροφα ο Όμρι Κάσπι

Ο Ισραηλινός φόργουορντ αποκάλυψε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για να πατήσει και πάλι παρκέ.

Ο Όμρι Κάσπι, από τον περασμένο Δεκέμβριο έμεινε εκτός παρκέ λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ομως ο χρόνος πέρασε και από ότι φαίνεται είναι έτοιμος για να επιστρέψει! Οπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του σε podcast γνωστής Ισραηλινής δημοσιογράφου υποστηρίζει λοιπόν πως σύντομα θα είναι και πάλι ενεργός.

Συγκεκριμένα ο Κάσπι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να πάω στη Νέα Υόρκη και να χειρουργηθώ από έναν ειδικό γιατρό που ειδικευόταν στην δική μου πάθηση (σ.σ είχε πειραχθεί ένας σύνδεσμος στο αριστερό γόνατο).

Υποβλήθηκα σε μία περίπλοκη επέμβαση σε έναν σύνδεσμο, τόσο λόγω του χρόνου αποθεραπείας που χρειάζεται, όσο και λόγω του τρόπου ίασης. Ο γιατρός όμως έχει 95% επιτυχία στις εγχειρίσεις του, οπότε ελπίζω να είμαι από τις πετυχημένες περιπτώσεις του.

Στις 24 Ιουλίου θα κλείσω 6 μήνες από τότε που χειρουργήθηκα και θα μπορώ να προπονηθώ. Μέχρι τότε δεν επιτρέπεται ούτε να τρέξω ούτε να κάνω άλματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς μπάσκετ. Τόσο καιρό δουλεύω μόνο στο γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ