«Τετ α τετ Μπερτομέου με Σπανούλη, Καλάθη και αρχηγούς για το μέλλον της Ευρωλίγκας»

«Τετ α τετ Μπερτομέου με Σπανούλη, Καλάθη και αρχηγούς για το μέλλον της Ευρωλίγκας»

Ο εκτελεστικός της διευθυντής της διοργάνωσης, θα μιλήσει με τους αθλητές της ενώ αναμένεται την Δευτέρα 25 Μαΐου να παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εξηγήσει τα πάντα για το μέλλον της.

Η Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική ευθεία της σχετικά με την τελική απόφαση που θα πάρει για το μέλλον της. Ο Τζόρντι Μπερτομέου μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο για την επόμενη μέρα, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιήσει συνομιλία με την μεριά των αθλητών.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης αναμένεται να μιλήσει με τους αρχηγούς των ομάδων, συν έναν ακόμα παίκτη, και να μάθει την άποψή τους για την συνέχειας της χρονιάς.

Πράγμα άκρως φυσιολογικό, το οποίο μπορεί να φέρει και ανατροπή σε κάθε σενάριο καθώς μετράει πολύ τι ακριβώς πιστεύουν οι αθλητές, ανεξάρτητα από τις θέσεις της ELPA που δεν τους αντιπροσωπεύει όλους.

Τέλος την Δευτέρα και μετά την τελική απόφαση της Ευρωλίγκας, αναμένεται  ο Τζόρντι Μπερτομέου να παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει το μέλλον της λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ