«Καλάθης και Σλούκας έχουν συμβόλαια»

«Καλάθης και Σλούκας έχουν συμβόλαια»

Ο ατζέντης των δύο πιο... καυτών ελληνικών ονομάτων αυτή τη στιγμή τοποθετήθηκε γύρω από τα θέματα.

Αποτελούν τα πιο… καυτά ελληνικά ονόματα αυτή τη στιγμή στην μπασκετική πιάτσα. Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής για τον Ολυμπιακό, ο Νικ Καλάθης φέρεται να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει επίσημα, πέρα από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Σλούκας στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, είχε αναφέρει πως αν ο Ομπράντοβιτς φύγει από τη Φενέρ, θα φύγει και εκείνος.

Και οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαια σε Παναθηναϊκό και Φενέρ, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, τα συμβόλαια είναι για να… σπάνε. Ο ατζέντης των δύο παικτών, Πάνος Καπάζογλου, πήρε θέση μέσω Twitter για τις δύο περιπτώσεις. Είπε τα αυτονόητα. Αυτά που… έπρεπε. Ότι οι δυο τους έχουν συμβόλαια σε ισχύ και περιμένουν να επιστρέψουν στα παρκέ.

Δε θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό, όσο κι αν γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι και οι δύο οδεύουν προς άλλες… πολιτείες.

Αναλυτικά έγραψε: «Τώρα θα έπρεπε να περιμένουμε την έναρξη του Final Four. Αντίθετα όμως, ακούμε φήμες και σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν και περιμένουν το τέλος της κρίσης για να επιστρέψουν στα παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ