Ο Λάζιτς είναι σκεπτικιστής. «Καλύτερα να μην παίξουμε»

Ο Λάζιτς είναι σκεπτικιστής. «Καλύτερα να μην παίξουμε»

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι σύμφωνος με την επιστροφή στα γήπεδα. Ο Μπράνκο Λάζιτς προτιμά να μπει… παύλα στη σεζόν.

Αν νομίζετε ότι όλοι, είτε μιλάμε για παίκτες, είτε μιλάμε για προπονητές, είτε για παράγοντες, ακόμα και για τους φιλάθλους, συμφωνούν είτε να ξεκινήσουν οι αγώνες, είτε να σταματήσουν, μάλλον κάνετε λάθος. Καθένας βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία το θέμα, ενδεχομένως καθένας έχει τα δίκια του. Για παράδειγμα, ο Μπράνκο Λάζιτς, δεν είναι θετικός στο να επιστρέψουν οι παίκτες στα παρκέ.

«Συμφωνώ με τους περισσότερους συναδέλφους μου, ότι θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να ελαττωθεί η έξαρση του ιού και να διακόψουμε τη φετινή σεζόν, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη. Έτσι, δεν θα έχουμε και τραυματισμούς» είπε ο περιφερειακός παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

Βεβαίως και θα πειθαρχήσει, αν κι εφόσον αποφασιστεί να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, όμως θα προτιμούσε να παραμείνει σε επίπεδο προπονήσεων, να ακολουθεί τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και να δημιουργήσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου. Κι είναι δεδομένο ότι η άποψη των παικτών (αν είναι προς μία κατεύθυνση και δεν υπάρχει διχογνωμία) θα επηρεάσει την απόφαση της Ευρωλίγκας, για το αν θα έχουμε επανεκκίνηση ή τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ