Ο Κάιλ Χάινς στο στόχαστρο του Έτορε Μεσίνα και της Αρμάνι

Ο Κάιλ Χάινς στο στόχαστρο του Έτορε Μεσίνα και της Αρμάνι

Έτοιμος να κάνει την υπέρβαση ο Τζόρτζιο Αρμάνι και να… κλέψει από την ΤΣΣΚΑ τον Αμερικανό σέντερ, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο

Από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του Κορωνοϊού και μετά το τεράστιο πλήγμα που είχε η Ιταλία, οι ειδήσεις πως ο Τζόρτζιο Αρμάνι σκέφτεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα την επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι πολλές.
Ως δικαιολογία, γι΄αυτή την αύξηση του μπάτζετ από τον ισχυρό άνδρα της μόδας, είναι η επιθυμία του να αλλάξει η ψυχολογία των Ιταλών, οι οποίοι είδαν χιλιάδες συμπατριώτες τους να χάνουν τη μάχη της ζωής.

Μετά λοιπόν από τους Μάλκολμ Ντιλέινι, Τζίτζι Ντατόμε, Νίκολα Κάλινιτς και Τρέι Τόμπκινς, ήρθε η ώρα να πέσει στο τραπέζι το όνομα του Κάιλ Χάινς. Ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος μετρά στη συλλογή του τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, υπάρχει όμως η επιλογή να κάνει opt-out έως τον Ιούλιο.

Ο Έτορε Μεσίνα φαίνεται πως έχει εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξει στο ρόστερ της Αρμάνι και σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, ο Αρμάνι είναι έτοιμος να κάνει την επιθυμία του κόουτς πράξη. Αν αυτή η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Χάινς θα επιστρέψει στην Ιταλία, μετά από τη διετία 2008-2010, όταν αγωνίστηκε στην Κρεμόνα, στη Β’ κατηγορία Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ