Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ή θα τα βρουν οι δικηγόροι, ή θα… μιλήσει ο Μίτροβιτς

Ο πρώην προπονητής της Βιλερμπάν κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά και το στόμα του, όμως οι δικηγόροι του έπιασαν ήδη δουλειά.

Ή θα τα βρουν οι δικηγόροι, ή θα… μιλήσει ο Μίτροβιτς | to10.gr

Μπορεί ο Τόνι Πάρκερ να πίστεψε ότι… ξεμπέρδεψε με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, αλλά μάλλον υπερτίμησε τις δυνάμεις του. Οι δικηγόροι έχουν τον λόγο κι ο νομικός εκπρόσωπος του Μαυροβούνιου κόουτς έδειξε πως είναι έτοιμοι για… σκληρό ροκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Βιλερμπάν απέλυσε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος τον Μίτροβιτς, με τον πρόεδρο Πάρκερ να τον κατηγορεί για παραβατική συμπεριφορά, επειδή μιλούσε με την Μπάγερν, ενώ δεσμεύονταν με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα. Ο δικηγόρος του κόουτς συνέταξε επιστολή, την οποία στη «L’Equipe», δείχνοντας πως το… παιχνίδι μόλις ξεκίνησε. Κάνει λόγο για πρωτοφανή απόφαση κι απειλεί εμμέσως πλην σαφώς την αντίπαλη πλευρά, ότι αν δεν τα βρουν, τότε ο πελάτης του θα… μιλήσει.

Η σχετική δήλωση:
«Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις φήμες περί αντικατάστασής του. Δεν πρόκειται να μιλήσει για τον επίλογο της σχέσης του με τη Βιλερμπάν για όσο κρίνει απαραίτητο.

Ο πελάτης μου έλαβε στήριξη από προπονητές απ’ όλα τα αθλήματα και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη μέθοδο, τα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι ωστόσο η ώρα και το μέρος για διαφωνίες ή για να σχολιαστεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας, πείθοντας μόνο εκείνον που του πήρε τη δήλωση και τον κύκλο του.

Ωστόσο αυτή η ώρα θα έρθει, αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν κι εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση, που εξέπληξε τον χώρο του μπάσκετ».