Ντέρμπι στην Ευρωλίγκα: Ποιοι ψηφίζουν «όχι», ποιοι είναι θετικοί σε επιστροφή

Ντέρμπι στην Ευρωλίγκα: Ποιοι ψηφίζουν «όχι», ποιοι είναι θετικοί σε επιστροφή

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ δείχνουν αρνητικοί σε επιστροφή, ωστόσο υπάρχει και γκρουπ που ψηφίζει... ναι, με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές.

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση που θα έχει και ψηφοφορία ανάμεσα στις ομάδες με τα εγγυημένα συμβόλαια και η κατάσταση στην Ευρωλίγκα δείχνει να βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Οι ομάδες είναι χωρισμένες, ο Μπερτομέου θέλει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η διοργάνωση, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά για την οριστική απόφαση.

Πως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, μία μέρα πριν την οριστική απόφαση; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportando, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής της Euroleague.

Πέντε στις 11 δηλαδή, την ώρα που Εφές, Μακάμπι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα δηλώσουν ότι θέλουν να μπουν οι ομάδες και να παίξουν μέχρι τέλος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον, με τους παίκτες πάντως να έχουν δηλώσει πως επιθυμούν οριστική διακοπή. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα έρθει από τις ομάδες με συμβόλαιο τύπου Α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ