Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα χέρια του Βόβορα ο Παναθηναϊκός

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να είναι ο επόμενος head coach των Πρασίνων καθώς χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης, η οποία περιμένει την τελική απόφαση της Ευρωλίγκας.

Στα χέρια του Βόβορα ο Παναθηναϊκός | to10.gr

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει τόσο καιρό με τον Γιώργο Βόβορα να είναι ο άνθρωπος που κινει τα… νήματα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξ αρχής και σε μία περίεργη και μεταβατική περίοδο, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο πρώτος επιλαχόντας για να ακολουθήσει τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Τριφυλλιού. Και τον χαρακτηρίζουμε έτσι, καθώς μέχρι να πέσουν οι ανακοινώσεις και οι υπογραφές, δεν είναι κανείς σίγουρος σε κανένα άθλημα, όμως από την πρώτη στιγμή στο «10» είχαμε τονίσει ότι θα έπαιρνε την ευκαιρία του για να γίνει ο head coach της ομάδας.

Σκέψεις για άλλους προπονητές υπήρχαν, όμως περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς ο Βόβορας ήταν ο εκλεκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλο ακόμα και πριν επιστρέψει στην χώρα μας ο Hall of Famer τεχνικός για την δεύτερη θητεία του.

Αυτό το διάστημα η πλευρά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι λίγο πιο δραστήρια στο κομμάτι του σχεδιασμού της. Ούσα λοιπόν… ακέφαλη αναφορικά με τον προπονητή της, έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές μαζί με τον Βόβορα, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, ως πρώτος. Για το τυπικό της υπόθεσης εξάλλου καθώς όπως προείπαμε αυτό είναι που κοιτάζει υποψήφιους στόχους, σε μία ομάδα που δύσκολα θα κρατήσει τα μεγάλα της αστέρια (Καλάθης και Φριντέτ) ενώ δεν θα θυμίζει και τόσο αυτήν της φετινής χρονιάς.

Ταυτόχρονα αναμένεται η επίσημη απόφαση της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν, την ώρα πάντως που στο πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία απολύτως κινητοποίηση στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις.