Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Γιαννακόπουλος προβλέπει το τέλος της Ευρωλίγκας

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες κι ακόμα περισσότερες ερμηνείες, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του αγαπημένου του Instagram.

Ο Γιαννακόπουλος προβλέπει το τέλος της Ευρωλίγκας | to10.gr

Μια ανάρτηση στα… επικά story, που ανεβάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενδέχεται να σηματοδοτεί νέα περίοδο… ψυχρού πολέμου με την Ευρωλίγκα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έγραψε «φαίνεται πως το προτεκτοράτο σας καταρρέει», αφήνοντας την υποσημείωση «σύντομα», δίχως πάντως να αναφέρει κάπου τη λέξη Ευρωλίγκα, άρα ενδέχεται να το ερμηνεύουμε κι αυθαίρετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί να μιλά για κάποιον… άσπονδο φίλο του, για οποιονδήποτε, αλλά η χρονική στιγμή που το ανέβασε, η νέα διαφωνία με την Ευρωλίγκα, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που διαφώνησε με το «λουκέτο» της διοργάνωσης, μοιάζει να προδίδει τον… στόχο. Κι αν δεν έχουμε πέσει έξω, περνάμε σε νέα φάση κόντρας, καθώς μπορεί για ένα μικρό διάστημα να σημειώθηκε ανακωχή ανάμεσα στον Γιαννακόπουλο και τον Μπερτομέου, δεν σημαίνει αυτό ότι έγιναν και… κολλητοί.

Από την άλλη (επαναλαμβάνουμε, αν δεν πέφτουμε έξω) αυτή τη φορά ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είναι πολύ πιο προσεκτικός, δεν δίνει το δικαίωμα στην Ευρωλίγκα να αντιδράσει, καθώς δεν μπορεί να καταγραφεί επισήμως ως θέση απέναντί της, μια και από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Και μπορεί δημοσιογραφική αδεία να επιχειρούμε να ερμηνεύσουμε τον κ. Γιαννακόπουλο, δεν μπορεί κανείς να στραφεί εναντίον του (εννοούμε από την πλευρά της Ευρωλίγκας) δίχως αποδείξεις…