Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το τέλος περιόδου!

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το τέλος περιόδου!

«Ραντεβού στο παρκέ» από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία με ανακοίνωσή της, λόγω του τέλος περιόδου, ευχαρίστησε εκείνους που έπρεπε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός… κατεβάζει ρολά, καθώς η σεζόν ολοκληρώθηκε. Το τέλος της περιόδου (άδοξο, αλλά οριστικό), «υποχρέωσε» τους «ερυθρόλευκους» να προβούν σε ανακοίνωση, προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους εκείνους, που με τον έναν ή άλλον τρόπο στήριξαν φέτος την ομάδα. Τους χορηγούς, τους φίλους της ομάδας, που πήγαν στο ΣΕΦ, που στήριξαν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατόπιν σχετικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, η οποία έβαλε πάνω από όλα την υγεία όλων όσων μετέχουν στην διοργάνωση, η φετινή (2019-20) σεζόν της Ευρωλίγκας διακόπηκε οριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την στήριξή τους, καθώς και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες της, τον Μεγάλο Χορηγό της, Bwin, τις FMS, Cosmote, Nike, Τράπεζα Πειραιώς, Coca Cola, Menarini, EZA , MarineTours, Volton, Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Ticketmaster, Δείπνο Σοφιστήριον και Olympiacos BC Official Store.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από τις δύσκολες μέρες που διανύει η ανθρωπότητα, όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί. Η σεζόν τελείωσε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Άπαντες στην ομάδα δουλεύουμε για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ραντεβού στο παρκέ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ