Κερδισμένη η Ζενίτ, έχει τη… δεύτερη ευκαιρία της

Κερδισμένη η Ζενίτ, έχει τη… δεύτερη ευκαιρία της

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ χαμογελά πλατιά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Έχει δεύτερη ευκαιρία να γίνει πόλος έλξης στην Ευρωλίγκα.

Η οριστική διακοπή της Ευρωλίγκας, κάποιους τους προβλημάτισε, άλλους τους ανακούφισε κι άλλους τους… γέμισε χαρά, καθώς τους πρόσφερε μια… ευκαιρία. Ανάλογα την οπτική γωνία, που βλέπει καθένας τις εξελίξεις. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό, από τους κερδισμένους της διακοπής είναι η Ζενίτ, κυρίως από τη στιγμή που η Ευρωλίγκα δεσμεύτηκε πως στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν θα συμμετέχουν οι ίδιες 18 ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν και φέτος. Σε διαφορετική περίπτωση η Ζενίτ θα έπρεπε να αναζητήσει Wild Card, κάτι που έμοιαζε δεδομένο, καθώς έχει βρει πολύ ισχυρό χορηγό, όμως πλέον δεν χρειάζεται να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή, θετικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. «Η σεζόν της Ευρωλίγκα ακυρώθηκε και θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναδούμε μπάσκετ. Είναι στενάχωρο. Όμως θα τα πούμε ξανά την επόμενη σεζόν! Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου. Χαιρόμαστε που θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία», ανέφερε το σχετικό post στο Twitter.

Πλέον η Ζενίτ μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Τσάβι να έχει θέσει ψηλά στη λίστα το όνομα του Νικ Καλάθη, τον οποίο γνωρίζει όσο λίγοι, από την κοινή θητεία τους στον Παναθηναϊκό. Έχοντας γεμάτο… πορτοφόλι, θέλοντας να δημιουργήσει έναν νέο πόλο έλξης στη Ρωσία, η Ζενίτ θέλει να κάνει την υπέρβαση και προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να αποκτήσει παίκτες πρώτης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ