Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Νεμάνια Νέντοβιτς

Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Νεμάνια Νέντοβιτς

Είναι δεδομένο ότι ο Νέντοβιτς δεν θα συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δύσκολα πλέον θα μπορέσει να τον καλύψει η Παρτιζάν.

Έμεινε δύο χρόνια στο Μιλάνο, αλλά φαίνεται πως με τον Έτορε Μεσίνα δεν ταιριάζει. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φεύγει από την Αρμάνι, καθώς οι Ιταλοί δεν έχουν δείξει την παραμικρή πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Περίμεναν πολλά περισσότερα, αλλά ο 29χρονος Σέρβος γκαρντ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του. Και μάλιστα, μοιάζει να ακολουθεί τον δρόμο που παίρνουν οι περισσότεροι εκ των παικτών που φεύγουν από το Μιλάνο.

Άλλο ένα δημοσίευμα φέρνει το τέλος της συνεργασίας, τη στιγμή που το όνομα του Νέντοβιτς ακούγεται για την Παρτιζάν. Για την ακρίβεια ακούστηκε, όταν η ομάδα χτυπούσε την πόρτα της Ευρωλίγκας. Τώρα, που αποφασίστηκε να συνεχίσει η Ευρωλίγκα με τις φετινές ομάδες και (προσωρινά) η πόρτα έκλεισε, δύσκολα θα μπορέσει η Παρτιζάν να καλύψει τα όνειρα και το συμβόλαιο του Νέντοβιτς.

Με 7.9 πόντους, 1.7 ασίστ, 1.2 ριμπάουντ και 1.2 λάθη μ.ό., σε 17 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, αλλά και ταλαιπωρία από τραυματισμούς, ο Σέρβος δεν κατόρθωσε να αποδώσει σύμφωνα με την πραγματική του αξία, γεγονός που κατεβάζει το κασέ του, καθώς υπάρχει κι η σκέψη για το κατά πόσο μπορεί να βγάλει μια τόσο απαιτητική σεζόν. Φέτος έχασε 10 από τα 27 ματς, που έδωσε στην Ευρωλίγκα η ομάδα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ