Κουρτινάιτις: «Θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας»

Κουρτινάιτις: «Θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας»

Ο προπονητής της Χίμκι αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν και το πώς θα διαχειριστεί το μπάτζετ της ρώσικης ομάδας.

Το τεράστιο πρόβλημα αυτής της περιόδου για τις ομάδες είναι πως θα μπορέσουν να κρατήσουν τα μεγάλα αστέρια τους και η διαχείριση του ρόστερ τους.

Η Χίμκι είναι από τις ομάδες της Ευρωλίγκας με γερό πορτοφόλι, όμως κανείς δεν ξέρει 100% πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και εάν τα βαριά συμβόλαια θα παραμείνουν κάτοικοι Μόσχας.

Από την μεριά του ο Ρίμας Κουρτινάιτις καταστρώνει σιγά σιγά τα σχέδιά του για την ομάδα της σεζόν 2020-21 αφού δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας.

Ο 60χρονος τεχνικός μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας του και εξέφρασε την επιθυμία να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ που είχε φέτος.

Υποστήριξε λοιπόν ότι: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε από τώρα για την αγορά. Είχαμε μία καλή και ακριβή ομάδα, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε. Θα ήταν καλό να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από μένα, επειδή δεν ξέρουμε την οικονομική ζημιά που θα έχει ο σύλλογος λόγω της πανδημίας. Όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ